RF-hoito

Radiofrekvenssi eli RF-hoito      

Ihomme joutuu jatkuvasti erilaisten ympäristötekijöiden rasittamaksi ja iho tulee veltoksi sekä ryppyiseksi.

RF-hoitolaitteen teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja lisää ihon kollageenin muodostusta, joka on kiinteyden perusta ja toisaalta kutistaa kollageenia, pintakapillaareja ja rasvasoluja. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Lämpö parantaa verenkiertoa ja näin kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Iho "kutistuu" ja kiinteytyy, jonka seurauksena pienet rypyt ja poimut häviävät.

RF on tehokas silmäympärysalueen kiinteyttäjä. Se vaikuttaa ryppyihin silmien sivuilla ja alla, sekä silmäpusseihin. Muita hoitoalueita ovat nasolabiaalipoimut, hamsteripussit, huulirypyt, roikkuva kaulan iho, kaulan alueen rypyt ja ihon kiinteytys.

Radiofrekvenssihoito on turvallista. Hoito on kivutonta ja se tuntuu pienenä lämpönä iholla. Kuitenkaan hoitoa ei suositella raskaana oleville, vaikeaa yleissairautta, ihosairautta tai syöpää sairastaville.

Parhaimman tuloksen saa sarjahoidolla; yleensä 1-2 kertaa viikossa. Saavutetun tuloksen ylläpitämiseksi suositellaan hoitoa 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoidon etu on se, että kirurgisia hoitoja voidaan siirtää kauemmaksi tulevaisuuteen ja joillekin radiofrekvenssihoito voi olla jo riittävä hoito tuloksien kannalta. Toipumisaikaa ei tarvita hoidon jälkeen.

Rf-hoitoa voi todellakin suositella ihan kaikille ikään, ihotyyppiin ja sukupuoleen katsomatta. Hoito on täysin turvallinen ja sivuoireeton ja siitä hyötyy käytännössä millainen iho tahansa. Oli ongelmana sitten ihon velttous, rypyt, akne- tai venymäarvet, silmäpussit, couperosa, kaksoisleuka, laajentueet ihohuokoset, ihon sameus, selluliitti tai ekseema, radiofrekvenssihoidolla voi saada apua näihin kaikkiin.

 

 

RF-kasvohoito

 

Radiofrekvenssikasvohoito    

 

Eräs tehokkaimmista ja nykyaikaisimmista hoidoista kasvojen, kaulan ja decolleteen kohotukseen. Radiofrekvenssin avulla edistetään kollageenin tuotantoa. Samalla kiristetään olemassaolevia löystyneitä kollageenisäikeitä. Tulos näkyy kasvoilla heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saat 3 - 6 kerran sarjahoitona.

Tämä hoito:

  • kohottaa kasvoja
  • stimuloi kollageenia
  • tiukentaa ihoa
  • madaltaa juonteita

Hoidot sopivat:

  • ikääntyvälle iholle
  • pigmenttimuutoksiin
  • laskeutuneille kasvonpiirteille
  • couperosalle

Kasvohoito

 

Tule kasvohoitoon ilman meikkiä,sekä  kasvovoidetta. Kasvosi on oltava puhtaat.

Hoidon jälkeen voi olla vähän punoitusta joka menee pois 24-36 tunnin kuluttua.

Sinun tarvitsee käyttää kosteusvoidetta, rf kuivattaa ihoa.

Jos sinulle tulee punoitusta, käytä yöllä Bepanthen voidetta.

Kasvohoidon sarjat:

-     kun ikä on alle 40 vuotta suositellaan 3 hoitokerransarja ja kuukausittain kerran jälkihoitoa.

-     kun ikä on yli 40 vuotta suositellaan 6 hoitokerransarja ja kuukausittain 1-2 kerran jälkihoitoa.

Hoitosarjan pituus on täysin riippuvainen ihojuonteiden syvyydestä ja  määrästä!!!