Lymfapress-hoito / aaltohieronta

Aaltohieronnan hyötyjä

 

Lihaksien tominta ja kunto vaikuttavat huomattavasti verenkierron ja imusuomison tehokkaaseen toimintaan. Liikunnan puute, istumatyö sekä jatkuva ylipaino voivat aiheuttaa pahoja haittavaikutuksia verenkiertoon, jotka voidaan korjata nykyaikaisilla hoidoilla.

Imusolmukkeiden muutokset ja turvotuksen voi hoitaa tehokkaasti uudella menetelmällä, ns. aaltohieronnalla, joka vaikuttaa ihmiskehoon monella hyvällä tavalla:

  • Aaltohierontakoneen vaikutukset imusolmukkeisiin on paljon tehokkaampia kuin vastaavan käsihieronnan. Sen tulokset ovat taatusti tehokkaampia.
  • Aaltohierronnan hyvät seurukset voi tuntea jo ensimmäisen hoidon jälkeen. Kädet ja jalat vaikuttavat kevyemmiltä ja vapautuneemmilta.
  • Aaltohieronta on ihanteellinen keino suonikohjujen hoitoon, se poistaa verenpurkaumia ja ehkäisee ummetusta.
  • Aaltohieronta stimuloi imusolmukkeita, joten verenkierron häiriöiden hoitamisen lisäksi se kiihdyttää detoksifikaatioprosessia, eli aaltohieronta on luotettava apu myös kehon muokkaamisessa.
  • Se parantaa ihon ulkonäköä.
  • Muiden hoitojen lisäksi aaltohieronta on tunnetusti tehokasta. (Esim. se nopeuttaa rasvasolujen poistumista kehosta kavitaatiohoidon jälkeen.)

Turvonneiden jalkojen aiheuttaja voi olla esimerkiksi imusolmukkeissa oleva ödeema, joka ei yleensä aiheuta kipua, mutta sen vuoksi jalat vaikuttavat raskailta. Aluksi jalat vaikuttavat pehmeiltä, sitten ne voivat muuttua kovan tuntuisiksi ja turvota edelleen. Jos ödeeman oireet jätetään hoitamatta, mahdolliset jälkitaudit voivat olla pahoja.

Me tarjoamme sinulle mukavan keinon imusolmukkeiden ödeeman hoitoon. Jos Sinulle terveys merkitsee paljon, siihen kannattaa sijoittaa. Lymfaterapia tarjoaa luotettavan avun turvonneiden, särkevien jalkojen hoidossa.