Ultraäänihoito

 

Ultraäänihoidot

Ultraääni aiheuttaa kudokseen mikrovärinää korkeataajuisen ääniaallon muodossa. Ultraääni aktivoi solujen toimintaa kavitaation kautta, jota pidetään hoitokeinon tärkeimpänä vaikutusmekanismina. Hoito on erittäin turvallista ja oikein käytettynä sillä saatetaan saada välitöntä kipuja lievittävää vaikutusta erityisesti tulehduksia hoidettaessa. Ultraääni vaikuttaa erityisesti kudokseen, jossa on korkea kollageenipituisuus, kuten arpikudos, nivelkapselit, ligamentit, jänteet tai faskia. 

Ultraääni kivunhoito

Ultraääni on syvemmälle kudoksiin kohdistuva hoitomuoto. Ultraäänihoidossa kudokseen johdetaan väliaineen (vesi tai geeli) avulla sähköistä, mekaanista värähtelyä nopeassa tahdissa, joka saa aikaan ääniaaltojen muodostumisen. Tämä lisää aineenvaihduntaa ja verenkiertoa kudoksissa sekä nostaa tarvittaessa kudosten lämpötilaa. Ultraääntä voidaan antaa joku jatkuvana tai sykkivänä. Ultraäänihoitoa käytetään lihasten, jänteiden, nivelten ja nivelsiteiden hoidossa esihoitona varsinaiselle hoidolle, kuten liikehoidolle. Ultraäänihoito laukaisee myös lihasjännityksiä ja helpottaa kipua.

Syvälämpöhoito (ultraääni)

 Syvälämpöhoidot (ultraääni): Ultraääni – joka tuottaa syvälämmön – lisää hoidettavan alueen verenkierron. Ultraääntä käytetään pehmittämään arpikudosta vaurioituneissa kudoksissa ja lihaksissa. Ultraäänellä hoidetaan myös tulehduksia, turvotuksia, mustelmaa, venähdystä.

Selkäkivut

Ultraääntä käytetään nivel- ja lihasvaivoissa,

arpikudoksen pehmentämiseen, vammojen hoitoon ja erilaisiin

kiputiloihin.

Jännetuppitulehdus

Jännetuppia on jalkaterän ja nilkan sekä käden ja ranteen alueella. Jännetupppitulehduksessa jännettä ympäröivä suojaava tuppi on ärtynyt ja paksuntunut. 

Olkapääkivut

Ultraäänihoito on hyvä olkapääkipuun, nivelkalkkiutumiseen, niveljärkkyyteen  ja hermotulehdukseen .

Kivunhoito

Ultraäänihoito kesto 5-10-15 minuuttia 5 päivässä sitten 7 päivää taukko.Jos on tarpeellista, uudestan keraamme. Se kivuton mutta tehokas, tunnet vain lievä lämmön, ja kipu heti lientyy.

Kotikäynti

Jos haluaisit, teemme myös kotikäyntejä! 

Hinta: +50% ja 0,40 €/km