Miten LipoLaser-hoito toimii?

Lipolaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka aiheuttaa kemiallisen signaalin rasvasoluihin. Se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, jotka vapautuvat solukalvon läpi aineenvaihduntaan. Keho käyttää vapautuneet rasvahapot ja glyserolin aineenvaihdunnan energiana.Lipolaser ei aiheuta epäluonnollista reaktiota eikä vahingoita ihoa, verisuonia tai ääreishermoja. Hoidon jälkeinen liikunta varmistaa, että aineenvaihdunta käyttää kaikki vapautuneet rasvahapot

Edullista ja turvallista

Kliinisesti todistettua, edullista ja turvallista                                         

Riippumattomat kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että LipoLaserin tulokset ovat vertailtavissa rasvaimun tuloksiin. Tulokset näkyvät heti hoidon jälkeen, koska rasvasolut tyhjenevät välittömästi.

Kirurgiseen rasvaimuun tai muihin lasertekniikoihin verrattuna LipoLaser-selluliittihoito on erittäin edullista, vaikka tulokset ovat samankaltaisia. Hoito ei aiheuta epänormaaleja vaikutuksia kehossaeikä se tuhoa soluja, verisuonia, hermoja tai sisäelimiä. Selluliittihoito soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille ja kaikille kehon alueille, joissa on ei-toivottua rasvaa. Hoidon jälkeen voi välittömästi palata normaaliin päivärytmiin.

Tulokset

LipoLaser-hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Tyypillinen hoito pienentää vyötärönseudun ympärysmittaa noin 2–4 cm. Jos rasvaa halutaan poistaa suurempia määriä, suositellaan useamman kerran, esim. 8-10 hoitokerran sarjaa kaksi kertaa viikossa.