Hunaja

 

Hunajahieronta kuulostaa ihanan hellivältä, mutta käytännössä se nipistelee ja herättää ihonalaisen aineenvaihdunnan tehokkaasti.

Hunajainen hieronta

On tavallista tehokkaampi verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastaja. Lisäksi hunajasta imeytyy hyviä aineksia ihoon.

 

Hunajahieronnan kerrotaan parantavan aineenvaihduntaa ja rentouttavan. Sidekudosten tukokset saavat kyytiä, ja joskus kolotuksetkin helpottuvat. Hunajahierontaa on käytetty myös selluliitin hoitoon.

Koko vartalolle

Hoito tehdään yleensä selkään, mutta selluliittia hoidettaessa sen muhkuroittamille alueille, reisiin, pakaroihin ja käsivarsiin. Koko vartalon hoito hunajahieronnalla voi kestää jopa 1-1,5tuntia. Selän käsittely hunajalla kestää puolisen tuntia.

Iho tuntuu pehmeän silkkiseltä

Hunaja itsessään sisältää hyviä aineita, jotka imeytyessään ravitsevat ihoa. Tiibetiläisen viisauden mukaan kehon hoidossa on hyvä käyttää sellaisia aineita, joita voi myös syödä. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeän silkkiseltä.

Hunaja vahvistaa

 

Hunaja on vanhimpia lääkkeenä käytettyjä luonnontuotteita. Sitä on käytetty mm. muinaisessa Egyptissä, antiikin Kreikassa, Roomassa, Intiassa ja Kiinassa. Hunajalla on hoidettu mm. haavoja.

Tiibetiläinen hunajahieronta on saanut alkunsa Tiibetin nunnien ja munkkien hoitotyöstä. Hoitoa on harjoitettu mm. Venäjällä ja Virossa, ja nyt se on rantautumassa Suomeen.

Hoitokokemusten mukaan hunajahieronta...

nopeuttaa veren- ja imunesteen kiertoa

vähentää selluliittia

helpottaa migreenissä ja niveltulehduksissa

vahvistaa immuunijärjestelmää

uudistaa arpikudosta 

säännöstelee suolistoa.

Estäitä

Hunajahierontaa ei tehdä, jos asiakkaalla on jokin voimakas tulehdus, verenvuotoa, märkäpesäkkeitä, ihon sairauksia tai vammoja, laskimon laajentumia, korkea verenpaine, hunaja-allergia, syöpä, sydänvika tai kilpirauhasen sairaus.