Kavitaatio sopii terveille aikuisille naisille sekä miehille, joilla on ylimääräistä rasvaa kehossaan.

Kavitaatiohoito poistaa rasvasoluja ilman leikkausta

 Kavitaatio tarjoaa kivuttoman hoitomuodon ihonalaisten rasvakudosten poistoon ja vartalon muotoiluun ilman leikkausta. Teho perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihon alla olevien rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan.

Entistä tehokkaampi, uudistunut kavitaatio-hoito-ohjelma on turvallinen ja vaivaton.

Kavitaatio ei vaadi edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Menetelmä poistaa pysyvästi ja tehokkaasti rasvasoluja ongelma-alueilta kuten

- reidet

- pakarat

- vatsa

- vyötärö

- käsivarret (allit)

Alku terveempään elämään

Rasvapoisto ultraäänillä

Kavitaatio perustuu matalataajuiseen ultraääneen. Hoidossa käytettävä laite saa rasvasolut ensin värisemään ja sitten hajoamaan. Värinä ei vaikuta verisuoniin, lihaksiin tai muihin kudoksiin. Hajonneista rasvasoluista vapautunut rasva kulkeutuu maksaan ja poistuu elimistöstä.

Hoito on kivuton eikä siinä ole toipumisaikaa, joten se ei häiritse työssäkäymistä tai vapaa-aikaa

Mitä hoidossa tapahtuu?

Ennen varsinaista hoitokäsittelyä mittaamme ja dokumentoimme lähtötilanteesi; painoindeksin, hoidettavien alueiden ympärysmitat. Halutessasi valokuvaamme myös hoitokohteen. 

Tämän jälkeen asetut hoitopöydälle ja hoidettavaan kohtaan levitetään geeliä. Tämän jälkeen hoidettevalla alueella liikutetaan kavitaatiolaitteen hoitopäätä. Hoitopää lähettää ihonalaiseen rasvakerrokseen eri taajuisia ultraäänisignaaleja, jotka rikkovat rasvasolut.

Yksi hoitokäynti  kestää hoidettavasta alueesta riippuen

40-80 minuuttia. Kavitaatiohoidon  jälkeen aktivoimme hoitoalueen lymfakiertoa manuaalisin hierontalaitteella ja käsittelemme hoitoalueen radiofrekvenssillä. Lopuksi 10 min. Kyokei  3D tärinälaiteellä- kiihdyttää  rasvasolujen rasva-aineet poistumista kehosta.

Kavitaatiohoidon jälkeen

Jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen huomaat selviä tuloksia hoitoalueella. (Vyötärö -2-4 cm, reidet -1-2 cm)  

Hoitosarjan pituus on täysin riippuvainen lähtökohdista sekä asiakkaan kotihoidosta (liikunta ja ruokavalio) sarjan aikana sekä tietysti myös tulostavoitteista. 

Hoidon jälkeen sinun on tärkeää huomioida:

-Vähähiilihydraattinen  ja sokeriton ruokavalio

-Veden juominen ja liikunta ( 3 l vette, 30 min.  liike tai 10 min. Kyokei harjoittelu / päivässä)

Suositus 3-10 sarjahoito. Tulos näkyy viimeistään 1-2 viikon kuluttua, kun hoidossa vapautunut rasva on poistunut elimistöstä, mahdollisesti huomattavaa muutosta jo ensimäisellä hoitokerralla. 

Parhaan tuloksen saa yhdistämällä sarjahoitoon runsaan vedenjuonnin, vähähiilihydraattisen sokerittoman ruokavalion ja liikunnan.

Terveydentilat tarkistus

Ennen kavitaatiohoitoa tarkistamme asiakkaan terveydentilan hoitajan haastattelulla. Hoito on turvallinen ja hyvin siedetty keino päästä eroon rasvasoluista. Kuitenkin on tärkeää huomioida muutamia alla olevia perussairauksia tai elämäntiloja, jolloin sinun tulisi keskustella rasvanpoistohoidosta joko oman lääkärisi 

Esteitä kavitaatiohoidolle ovat mm.:

-Sydäninfarkti, sydämentahdistin

-Munuaisten toimintahäiriö

-Maksan toimintahäiriö

-Hoitamaton verenpainetauti

-Syöpä tai kasvain

-Diabetes

-Sairaalloinen lihavuus

-Raskaus tai imetys

-Metaalliimplanti hoitoaluella

-Olet alle 18-vuotias

Tämän lisäksi hoitoon ei pidä tulla sairaana tai kuumeisena. Hoitoa emme myöskään suosittele naisille kuukautisten alkuvaiheessa.

Terveydentarkistusta ja hoitoja tekee sairaanhoitaja , joku valvoo koko hoidon menetelmän ajan.