Selluliitihoito

 

Selluliitti on ihonalaisen rasvakudoksen häiriötila. Suurentuneet rasvasolut ovat täyttävät sidekudoksen välissä olevat tilat. Tämä vaikeuttaa veri- ja lymfasuonien toimintaa, aineenvaihdunta hidastuu ja kudoksen ravinnon sekä hapensaanti heikkenee. Koska kudoksen aineenvaihdunta on heikkoa, kuona-aineiden poistuminen on hidasta. Selluliittia voi esiintyä myös hoikilla ihmisillä.

Kosmeettinen selluliitti jaetaan kolmeen vaikeusasteeseen. Ensimmäisessä asteessa selluliitti näkyy kun ihoa puristetaan. Toisessa asteessa selluliitti näkyy kun ihminen on pystyasennossa. Kolmannen asteen selluliitissa kudos on kipeä ja muhkuraisuus näkyy myös makuuasennossa.

Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoilla.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Selluliitihoito tapahtuu ensin   ultraäänillä,  sitten käsittelemme hoitoalueen radiofrekvenssillä sen jälkeen  aktivoimme hoitoalueen lymfakiertoa  manuaalisin hierontalaitteella. Radiofrekvenssi lämmittää ihonalaisia kudoksia. Lämpö edistää alueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa, mikä puolestaan edistää rasvasolujen aineenvaihduntaa. Radiofrekvenssi stimuloi myös uuden kollageenin muodostumista, iho kiinteytyy ja sen kimmoisuus paranee. 

Lopuksi 10 min. Kyokei  3D tärinälevyllä- kiihdyttää  rasvasolujen rasva-aineet poistumista kehosta.

 

Selluliitihoidon jälkeen

Lyhytaikaisia vaikutuksia hoidon jälkeen voi olla janon tunne tai lievä pahanolon tunne, jotka katoavat pian juomalla vettä.

Ennen ja jälkeen hoitoa on juotava runsaasti vettä, jotta vapautunut rasva poistuisi elimistöstä. Hoito voi aiheuttaa tilapäisen rasvaisen ripulin.

Alkoholin käyttöä hoitopäivänä ei suositella, koska hoito rasittaa maksaa.

Parhaan tuloksen saat yhdistämällä sarjahoitoon runsaan vedenjuonnin, vähähiilihydraattisen ruokavalion ja liikunnan. Suositus 3-10 sarjahoito. Tulos näkyy viimeistään 1-2 viikon kuluttua, kun hoidossa vapautunut rasva on poistunut elimistöstä, mahdollisesti huomattavaa muutosta jo ensimäisellä hoitokerralla

Esteite ovat:

-Sydäninfarkti, sydämentahdistin            - Diabetes

-Metaaliimplanti hoitoalueella                   - AIDS, HIV

-Munuaisten toimintahäiriö                        -Sairaalloinen lihavuus

-Maksan toimintahäiriö                              -Raskaus tai immetys

-Hoitamaton verenpainetauti                    -Sulle on kuumetta

-Syöpä tai kasvain                                     -Olet  alle 18-vuotias

Hoitoa emme myöskään suosittele naisille kuukautisten alkuvaiheessa.